True Self Followers

HEALTH OASIS

Een rustgevende plek waar je op adem komt, je jouw lichaam en geest op eenvoudige wijze weer met elkaar verbindt. Hier krijg je de ruimte om je hogere doel (opnieuw) helder te krijgen en daarmee in lijn te komen. Zie de Health Oasis (HO) als een plek voor jou, voor jouw HO!-momentje.

We hanteren eerlijke prijzen, om dit voor jou zo laagdempelig mogelijk en haalbaar te maken.
De eerste Oasis van TSF is in Koggenland, in The Black Barn. Naast Health Oasis is dit ook onze woonplek: van Marc & Corina. We voelen ons dankbaar dat we op zo'n mooie ontspannen plek mogen wonen en werken: dit willen we graag delen met anderen!


The Black Barn heeft zo zijn eigen ontstaans verhaal, waardoor het nog steeds niet zijn definitieve vorm heeft gekregen. Aan de buitenkant is het nog work in progress: het vraagt een liefdevol hart om deze perfecte imperfectie in het NU te accepteren. En een vooruitziende begripvolle blik om onze visie te herkennen. 


De praktijkruimte in onze Barn is fijn en omarmend en beschikbaar. Zo ook de mogelijkheden die wij bieden om van jouzelf een Health Oasis te maken.


Na onze Health Oasis hopen we dat er nog meer volgen: een visie voor de toekomst op langere termijn.

Voor nu blijft het nog even bij The Black Barn HO! 
Binnenkort boek je je reservering eenvoudig online. Voor nu nog even per email.Rust in je lijf en geest

JOUW HEALTH OASIS MOMENT (HO!)

Wil je even rustig mediteren? We hebben een ruime rustgevende zolder sfeervol voor je ingericht onze Black Barn. Kies je ervoor om alleen te zijn, zodat je lijf en je mind zich kunnen resetten? Ga lekker zitten op een pluche meditatie kussen, languit op de long chair of op een zachte mat. Door het typische Barn Roof ben je toch dicht bij de natuur en hoor je de regen tikken,  de koeien loeien, de vogelgeluiden en hun trippelende pootjes. Af en toe een tractor of de andere geluiden van de nabijgelegen boerderij. Heb je zin om buiten te zijn tijdens jouw HO moment? Voel je vrij! Of lees in deze change of scenery dan eindelijk dat boek wat al te lang op je ligt te wachten. Eat your heart out!  Reserveer online jouw HO! moment. Vanaf €10 per uur. Meer weten? Stuur me even een email


RUIMTE HUREN

Wil je graag de zolder ruimte huren voor jouw event, workshop, les? De oppervlakte is zo'n 40m2. In de gehele ruimte kun je rechtop staan. Voor bijvoorbeeld yoga kun je zo'n 7 personen kwijt. Voor zittend mediteren zo'n 15, liggend zo'n 10. Dansen kan ook: dan is er plek voor zo'n 15 deelnemers. Denk dan meer aan Trance Dance of Ecstatic Dance dan aan dansles geven: voor het laatste is het niet geschikt. Reserveer online of email me even voor voor verder afstemmen en reserveren. Vanaf €10 per uur.


Als je dan toch je HO!-moment voor jezelf reserveert, doe dan twee vliegen in één klap en ga liggen op de BEMER mat. De fysische vasculaire therapie BEMER® stimuleert door een specifiek elektromagnetisch signaal de beperkte vasomotie (eigen beweging van bloedvaten) en verbetert daardoor wetenschappelijk aantoonbaar de microcirculatie. 2 x 8 minuten per dag helpt je lichaam herstellen op celniveau! Meer weten>

Nog verder je cellen herstellen, doe je met KANGEN-Water: het is rijk aan anti-oxidanten en revitaliseert daardoor je cellen. Een duurzaam en vooral gezond alternatief voor kraan- en flessenwater.


In onze Health-Oasis schenken we je graag gratis een glaasje van dit water. Onze Enagic®-machine filtert chloor en andere onzuiverheden uit het kraanwater en scheidt vervolgens de waterstof en zuurstof via een proces dat bekend staat als elektrolyse. Dit proces voegt een elektron toe aan de waterstof waardoor een nieuw molecuul ontstaat, genaamd tweedelend moleculair waterstofgas. Wanneer dit wordt toegevoegd aan je drinkwater, krijg je het Kangen Water® dat rijk is aan antioxidanten.


In het menselijk lichaam is oxidatieve schade betrokken bij veel van onze hedendaagse ziekten zoals kanker, hartziekten en diabetes. Antioxidanten daarentegen temmen de vrije radicalen in het lichaam die cellen kunnen beschadigen en ziekten kunnen veroorzaken. Lees meer als je tijd hebt>


KANGEN-Water meenemen naar huis? Dat kan! We hebben herbruikbare bpa-vrije waterzakken van 5 liter, voor eenmalig €10 per stuk. Laat de zak bij ons vullen. Bel even aan. Zijn we er niet, laat de zak dan achter en stuur een email: zodra de gevulde zak weer klaarstaat, kun je hem komen halen. Meerdere zakken tegelijk kan natuurlijk ook! 


Wil je zelf graag een Enagic machine hebben? We informeren je graag over de mogelijkheden! 


HO!-Spa

Even geduld nog en dan is er ook een heerlijke HO!-Spa, buiten, uitkijkend over het weiland. Met in ieder geval infrarood sauna en hottub. Onze eigen Woodstock, bij The Black Barn. Eerst de tuin op orde brengen en dan verder genieten van deze prachtige plek. Met in de toekomst de mogelijkheid om te verblijven in ons gastenverblijf. Plannen genoeg! Dus stay tuned!

Power Vrouwen

Ik werk graag samen met Power Vrouwen in mijn holistische Netwerk: 

Franciska

Holistische Skin Expert

Wampie

Kinder Yoga & Massage

Suzana

Hypnose & Energy healer

Wilma

LifeStyle Coach

Esther

Energetisch Coach

unsplash