True Self Followers

Jouw Persoonlijke Human Design 

Rapport

INZICHT IN JE ECHTE IK


Als je nog niet erg bekend bent met Human Design, zegt de Body Chart je meestal weinig. Er is natuurlijk van alles op internet te vinden, maar mijn persoonlijke ervaring is dat het je veel tijd kost om alle beschikbare informatie bij elkaar te zoeken. Heb je een lijn 1 in je profiel, dan smul je daar waarschijnlijk van. In de meeste gevallen werp je er een blik op, ziet wat voor type je bent en leg je de chart weer terzijde. Verder met de dagelijkse beslommeringen en een beetje teleurgesteld. 


Jammer! Want bijvoorbeeld het Persoonlijke Human Design Rapport van mijn website, kan jou al veel handreikingen geven. Het leest makkelijk weg en is, in tegenstelling tot op veel andere websites, in het Nederlands. Vul je gegevens in, enter en jouw Human Design Chart verschijnt! Onderaan bij je chart kun je vervolgens je rapport downloaden, voor maar €24,99


Een mooie handleiding over hoe je dichter bij jezelf en je levensdoel kunt komen. Je hoeft daar namelijk niet naar te zoeken: je bent het al. In je leven heb je vooral allerlei dingen aangeleerd en aangeleerd gekregen, die op dat moment blijkbaar nodig waren. Nu sta je op dit punt in je leven, met een jas aan die eigenlijk niet past, maar waarvan je de sluting niet kunt vinden om hem uit te trekken.


De body chart geeft je instant inzicht in wat er onder die jas verscholen zit en het daglicht mag zien. Het enige wat je hoeft te doen is er verbinding mee maken en te gaan volgen. In het rapport vind je daar ook meer uitleg over: hoe je met jouw Human Design in de praktijk aan de slag mag gaan! uiteindelijk gaat het daar om: durven te experimenteren en je "schaduwjas" beetje bij beetje af te werpen. Eerst maar eens de sluiting vinden! WAT STAAT ER IN MIJN PERSOONLIJK RAPPORT?


Hieronder vind je een ovezicht van wat staat uitgelegd in jouw Human Design Chart. Als je nog niet bekend bent met Human Design, dan zegt het je mogelijk niet veel. Het komt erop neer dat deze onderdelen het belangrijkst zijn als je wilt gaan starten met Je Design te leven. Verdere verdieping is zeker mogelijk, maar hiermee starten is meer van voldoende. Volg je strategie en je autoriteit en je gaat het effect op je leven al merken!


Naast de uitleg van de verschillende aspecten van jouw Human Design Chart, leg ik in het rapport ook op hoofdlijnen uit hoe Human Design werkt. Zodat je ook een beetje context krijgt. Je krijgt dus in het rapport uitleg over deze onderdelen in jouw persoonlijke rapport:  


  • Je Type
  • Je Strategie
  • Je Definitie
  • Je Profiel
  • Je Centra
  • Je Incarnatie Kruis
  • Je Innerlijke Autoriteit
  • Je Handtekening
  • Je Not-Self Thema
  • Eenvoudige uitleg over de werking van Human DesignEXTRA'S


Ben je al op de hoogte op hoofdlijnen over jouw design en ben je er aan toe om verder te verdiepen? Dan heb ik een uitleg voor je over jouw belangrijkste Kanalen (channels) en Poorten (gates) EN je CORE TALENT (jouw onbewuste Mars Gate) in een  overzichtelijk document. Deze analyse stel ik persoonlijk voor jou op voor €50. Vraag hem aan en ontvang hem per email. Zet in de email svp je voor- en achternaam, je telefoonnummer en je geboortplaats, -tijd en -datum. Dan stuur ik het je binnen een week toe. PERSOONLIJKE HD READING


Ik noem zo'n persoonlijke reading graag een UNPACK: alsof ik een kadootje voor een ander mag uitpakken. En daarna mag ik je dan ook nog begeleiden om JEZELF verder uit te pakken. Bovendien reik ik jou praktische handvatten aan, om je uit te nodigen verder te gaan experimenteren in de praktijk. Want daar draait het natuurlijk uiteindelijk om: dat je jezelf hervindt, je TRUE SELF gaat volgen en weer in lijn komt met jouw persoonlijke levensdoel. En herkent wanneer je in lijn bent, vooral! Maar ook wanneer je even van je padje bent, zodat je gaat doen wat nodig is om weer terug in lijn te komen.


Ik leg het je graag uit in een 1 op 1 zoom meeting. Plan je een zoomsessie met mij, dan ontvang je daar het Persoonlijke Rapport en het extra rapport over de kanalen en poorten èn je core talent bij. Bovendien wordt de sessie opgenomen: daar krijg je dan de link van, zodat je hem op een later moment nog een keer rustig kunt nakijken of -luisteren. De totale kosten hiervoor bedragen €250.


Wil je alleen een reading, zonder rapporten? Dat kan dan al voor €175. Luister naar je Autoriteit en maak je keuze. Zo simpel!AFSPRAAK MAKEN


Graag! Je kunt de afspraak online inboeken op een moment dat jou past. Nu mag je daar nog even een email voor sturen, straks kan dit online ingeboekt worden. Ik neem dan vervolgens contact met je op voor het inplannen van een afspraak voor jouw persoonlijke HD UNPACK. Dankbaar dat ik dat voor je mag doen!