True Self Followers

Jouw Persoonlijke Human Design 

Unpack

HUMAN DESIGN UNPACK


Ik vind het woord Unpack zo mooi! Alsof je een kadootje mag uitpakken. En dat is het ook. Tijdens het uitleggen van de Body Chart zie ik bij de ontvanger zowel herkenning als directe inzichten. Voelt voor mij als kadootjes geven. Dat je je vanuit een diepte van binnen, ineens weer een stukje van je vergeten zelf herkent. Van wie je eigenlijk in de kern bent en mag zijn. Voorbij alle conditioneringen. Vervolgens daar stukje bij stukje weer verder contact mee maken en vooral gaan toepassen, ruimte geven.


In Human Design noemen we dat experimenteren. Durf het maar eens te doen, helemaal vanuit je meest rauwe zelf, misschien nog niet zo bijgeschaafde en opgepoetste authentieke zelf. UNAPOLOGATICALLY jezelf zijn. Natuurlijk gaat het misschien dan nog niet zo soepel, maar je DOET het! Alleen zo kun je ervaren wat voor jou werkt en wat niet. Je Human Design geeft je de handleiding: en daarmee mag jij het dan gaan DOEN.WAT KRIJG IK IN EEN UNPACK?


Een UNPACK is een interactieve uitleg over jouw Human Design Chart. Daarvoor is je geboortedatum, -plaats en -tijd nodig. Tijdens een zoom sessie leg ik je uit aan de hand van je chart, hoe jouw energie stroomt en wat dit voor jou betekent. Ik geef je inzicht in je originele blauwdruk, als het ware, voordat de conditioneringen zijn effect hadden. De onderdelen die ik bespreek zijn:


  • Je Type
  • Je Strategie
  • Je Definitie
  • Je Profiel
  • Je Centra
  • Je Incarnatie Kruis
  • Je Innerlijke Autoriteit
  • Je Handtekening
  • Je Not-Self Thema


De sessie vindt online plaats (als je persoonlijk langs wilt komen, dan kan dat ook: geef dat dan even aan) en wordt opgenomen, zodat je het nog een keer kunt terugluisteren. Het neemt 1,5 uur in beslag. Je krijgt bovendien jouw persoonlijke HD rapport na de Unpack toegestuurd per email, waarin de bovenstaande onderdelen nog een keer uiteengezet staan. De kosten voor deze sessie bedragen €200.EXTRA'S


Een uitleg over jouw belangrijkste kanalen (channels) en poorten (gates) EN je CORE TALENT (onbewuste Mars Gate) in een persoonlijk rapport als toevoeging op de sessie (maar ook los verkrijgbaar), is mogelijk, voor een kleine toeslag van €50AFSPRAAK MAKEN


Graag! De afspraak voor jouw persoonlijke HD UNPACK  kun je online reserveren, op een dag en tijd die jou het beste past. Dankbaar dat ik dat voor je mag doen!