True Self Followers

Wat vertelt jouw HD Chart over jou?

Human Design vraagt je niets te geloven. Het nodigt je uit om deel te nemen aan een leven dat nodig is om als jezelf te leven. Zonder dit geïndividualiseerde - en individualiserende - levende experiment is Human Design slechts een complex systeem van fascinerende informatie om de geest te vermaken.

Een Human Design Chart is een nauwkeurige kaart en gebruikershandleiding die je toegang geeft tot hoe we genetisch zijn ontworpen om met de wereld om te gaan en hoe ons unieke innerlijke begeleidingssysteem werkt. "Probeer te vertrouwen op wat je echt bent en kijk wat er gebeurt." (Ra Uhu Ru)


Wat vertelt jouw Chart over jou?


  • Jouw Chart toont jouw specifieke genetische Design: bevestigen wie je werkelijk bent, hoe je jezelf kunt zijn en hoe je succesvol door een constant veranderende wereld kunt navigeren.
  • Het biedt je de tools die je nodig hebt om een bewust en wakker leven te leiden - een eenvoudige Strategie waarop je kunt vertrouwen en je betrouwbaar verbindt met je persoonlijke Autoriteit om van moment tot moment beslissingen te nemen die die helemaal kloppen voor jou, zodat jouw unieke levensdoek zich als vanzelf kan ontvouwen.
  • Jouw Strategie zal je helpen weerstand (frustratie, woede, teleurstelling, bitterheid) en angst te elimineren om op een ontspannen, unieke, creatieve en evolutionaire/revolutionaire manier te leven.
  • Jouw Chart brengt jouw relatiedynamiek in kaart om je te helpen begrijpen hoe de aantrekkingen, resonanties en conflicten tussen jou en anderen zich afspelen.
  • Het geeft je advies over hoe je jezelf kunt afstemmen op mensen die jouw vitaliteit vergroten, je levensdoel ondersteunen en jouw ware pad delen.
  • Door Charts van anderen te (leren) kennen, zie je de unieke en individuele aard van degenen die dicht bij je staan, zoals familie en vrienden, en hoe je het beste met hen kunt omgaan en respecteren.
  • Het belangrijkste is dat een Chart ons laat zien hoe we de beste omgeving voor kinderen kunnen creëren, zodat ze in staat worden gesteld om hun unieke zelf te zijn, en om te leren en zich te ontwikkelen als individuele mensen.