True Self Followers

Meten is Weten

Al meer dan 10 jaar heb ik me verdiept in voeding. Voor mij is het inmiddels duidelijk dat onze huidige voeding (ook de biologische en/of de biodinamische!) enorm verarmd is qua nutriënten. Je essentiële voedingsstoffen aanvullen om gezond te zijn en te blijven is echt een must. Over de essentiële vetzuren en vitamine D zijn inmiddels vele wetenschappelijke onderzoeken gedaan. Hiervan is bekend dat veel mensen een tekort hebben, terwijl die een cruciale rol hebben voor allerlei processen in ons lichaam. Waaronder het immuunsysteem. Hoe fijn is het dan, dat je nu kunt meten of je voldoende omega 3 en vitamine D in je lichaam hebt? Ben je uit balans, dan geef ik je graag advies over hoe je weer in balans komt

Balance Test

Via bloed uit je vingertop, worden 11 essentiële vetzuren geanalyseerd.  De test kun je gewoon thuis zelf doen. De uitslag krijg je na ongeveer 2 weken. Die spreken we dan door. We maken daarvoor een afspraak via Zoom of, als je in de buurt woont, in mijn Zen ruimte. Net wat je fijn vindt!

De test kost €109 online. Maak je vooraf een (vrijblijvende) afspraak met mij, dan geldt er een lagere prijs. Meer informatie? Fijn als je contact opneemt met me!   

Vitamine D test

Vitamine D is van belang om het normaal functioneren van het immuunsysteem en een gezond hart te ondersteunen. Vitamine D helpt u om calcium en fosfor op te nemen uit uw voeding en gebruikt deze mineralen om uw botten, tanden en spieren sterk te houden. Lees meer....

De VitaminD Test werkt hetzelfde als de Balance Test: via bloed uit je vingertop. Ook deze test kun je gewoon thuis doen. De uitslag bespreken we via Zoom. De test kost €49 online. Maak je vooraf een (vrijblijvende) afspraak met mij, dan geldt er een lagere prijs. Meer informatie? Fijn als je contact opneemt met me!

Bloedsuiker Test

De HbA1c Test meet je bloedsuiker en geeft je, samen met de bijbehorende vragenlijst, inzicht in je algehele health score.  De uitslag geeft ook aan hoe gevoelig je bent voor het ontwikkelen van Diabetes Type 2.

Lees meer....

De HbA1c Test werkt hetzelfde als de Balance Test: via bloed uit je vingertop. Ook deze test kun je gewoon thuis doen. De uitslag bespreken we via Zoom. De test kost €49 online. Maak je vooraf een (vrijblijvende) afspraak met mij, dan geldt er een lagere prijs. Meer informatie? Fijn als je contact opneemt met me!