True Self Followers

PLANT BASED BEAUTY

ENHANCE THE NATURAL WOW WITHIN YOU

Het Zwitserse, Biotech skincare merk HANZZ+HEIDII is nu onderdeel van de Zinzino Familie.


De holistische benadering van health & wellness krijgt een nieuw fris gezicht door het samenbrengen van de twee merken Zinzino en HANZZ+HEIDII. Een perfecte match: beide zijn gebaseerd op Science & Nature en beide zijn gedreven door de ambitie om iets unieks en buitengewoons aan de wereld te bieden. 
 

Een vegan formule met plant stemcellen van sneeuw alg en edelweiss. Gecombineerd met puur Zwitsers water, vitaminen, mineralen en olieën met diepe, high-performance, ontstekingsremmende en hydraterende effecten, geeft ditgoedbewaarde alpen geheim een frisse, stralende look: zowel krachtigals prachtig - net als jij.

Door de vrije radicalen te neutraliseren viaeen hogeanti-oxidant mix van edelweis (Majestem™), sneeuw alg, astaxanthin en InfraGuard.

Het beschermt tegen veroudering door de zon, schade door luchtvervuiling, het blauwe licht van computerschermen en mobiele telefoons, ouderdomsvlekken en rimpels. Deze melange geeft collageen en celvernieuwing een boost en zorgt dat vocht behouden blijft in de huid.


HANZZ + HEIDII is ook duurzaam:  alle HANZZ+HEIDII producten zijn verpakt in milieuvriendelijke pompflessen gemaakt van fijn glas om onze koolstofvoetafdruk te verminderen. Met kleuren die de textuur van onze huid vertegenwoordigen, beschermt de ingenieuze glazen luchtdichte dispenser de inhoud van het product tegen contact met lucht, waardoor de houdbaarheid verdrievoudigd ten opzichte van conventionele verpakkingsmethoden.


Dankzij de complexe formule, rijk aan nutriënten, die zich aanpast aan de unieke omstandigheden van de huid, zijn de producten geschikt voor elk huidtype, inclusief de gevoelige en de naar acne-neigende huid.

De keuze is uit 8 producten voor vrouwen, 1 product voor mannen en een unisex product voor iedereen.


MORNING SKIN CARE ROUTINE

Weten hoe je het gebruikt? Kijk dan dit filmpje


BESTELLEN

Kan hier! Verdere uitgebreide informatie over Hanzz & Heidii vind je hier. Meer info en advies? Stuur een email!