True Self Followers

Ontstressen met

Saffraan

Moe of gestresst? Slecht slapen of in slaap komen? Depressief of zinloos gevoel? Examenstress?


Ben je bij je zoekacties op Google de voordelen van saffraan al tegengekomen? 

Vrolijk leven

Saffraan heeft als bijnaam het “zonnige kruid”. Niet alleen vanwege zijn kenmerkende kleur maar omdat het kan helpen bij het verbeteren van je stemming en gemoedstoestand. Wil je je beter ontspannen en productiever zijn, gebruik dan Viva+. Want niets voelt beter dan een optimaal gevoel.1


Wat is saffraan?

Saffraan is een aromatische specerij met een dieprode kleur. Saffraan komt voort uit de Crocus sativusbloem en in wezen zijn het de ‘draadjes’ uit het binnenste van de bloem. Het vindt zijn oorsprong is Iran, Griekenland, Marokko en Spanje. Saffraan wordt verhit en geplet om de smaak te benadrukken, maar de kracht van deze exotische specerij gaat verder dan het ontwaken van onze zintuigen.

 

De unieke organische samenstelling van saffraan is een krachtige aanvulling op je dieet, want het bevat meer dan 150 verbindingen, bio-chemicaliën, mineralen en vitaminen die essentieel zijn voor de menselijke gezondheid. In de mix van antioxidanten zijn er drie het vermelden waard: crocine, picrocrocine en safranal.

Beter dan goud

Saffraan is de duurste specerij ter wereld, het is duurder dan goud. Die hoge prijs heeft niet alleen te maken met hoe het eruitziet, ruikt en smaakt. Het meest waardevolle is hoe je je erdoor gaat voelen.


1De ingrediënten die voor Viva+ worden gebruikt, hebben verschillende gezondheidsclaims die zijn goedgekeurd door de EFSA (de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid). De ingrediënten dragen bij tot een normale werking van het zenuwstelsel, de normale psychologische functie ende vermindering van vermoeidheid. Volgens EFSA betekent het onderhoud van deze normale functies, een goede concentratie, leren, geheugen en redenering, en weerstand tegen stress.