True Self Followers

Over Ons

Corina

Manifesting Generator

Dat is mijn Human Design type. Veel energie. Graag meerdere dingen tegelijk doen. Non-lineaire manier van werken en actie. Met een gedefinieerde Sola Plexus (= mijn authority), dus ik beweeg mee op mijn emotionele golf. Alle centers gedefinieerd, behalve mijn Hoofd en mijn Ajna. Mijn profiel: 5/1 - kort door de bocht: een leider die graag veel informatie/kennis opdoet. Stevig geaard. Here to respond. 


Mijn vorige levens: Human Resources Consultant, Eigenaar van een Wellness Center met als specialiteiten: massage, meditatie-training, orthomoleculair advies, coaching op persoonlijke ontwikkeling. Alle kennis, ervaring en deskundigheid die ik tijdens die levens heb opgedaan, combineer ik nu graag om jou te begeleiden op jou pad naar Je Eigen Goeroe Zijn door je true self te volgen.


Mijn naam? Corina! Moeder van 2 dochters (24 & 26), een kleindochter (1,5 jaar) en een stiefzoon (20). In liefdevolle verbinding met mijn vriend Marc, ook een ManGen, maar unrooted en non-emotional. Nou ja, zo zwart wit is het natuurlijk niet. ;-) Meer weten? Je weet me te vinden!

Elisabeth

Projector

Wat fijn dat jij hier bent.

Mijn naam is Elisabeth Creteer, 55 jaar en ik ben blij hier te zijn.

Mijn Human Design type is een Projector. Weet je dat dit een opluchting voor me was ? Ik voelde me, in mijn jongere jaren, weleens anders dan anderen. Nou, dat klopt dus. Projectors zijn natuurlijke gidsen, mentors en leiders, omdat ze de mogelijkheid hebben om de ander echt te zien en voelen. Ik kan mij ongelooflijk goed in iemand verplaatsen en weet de juiste vragen te stellen. 

Ik ben in HD termen een niet-energetisch persoon en ik ben, zolang ik me kan herinneren, al bezig met welzijn, gezondheid, voeding, ontspanning, yoga en spiritualiteit. Het vinden van balans blijft voor mij een aandachtspunt, de balans tussen hard werken en het ontwikkelen van mijn gaven.  

Ik woon in liefde samen met Michiel Mollee in Dronten, ons samengestelde gezin bestaat uit 4 fantastische volwassen dames, een jonge dame van bijna 2 en een stoere volwassen man. De komende maanden staan voor mij en mijn man grotendeels in het teken van ons vrijwilligerswerk, wat we voor een Nederlandse stichting gaan doen in Nepal.

In mijn dagelijkse week ben ik actief als jobcoach en begeleid ik mensen naar nieuw of ander werk, een bijzonder dankbare taak. Daarnaast ben ik een True Self Follower en hoop ik jou persoonlijk te ontmoeten. Voel je welkom.

Power Vrouwen

Ik werk graag samen met Power Vrouwen in mijn holistische Netwerk: 

Franciska

Holistische Skin Expert

Wampie

Kinder Yoga & Massage

Suzana

Hypnose & Energy healer

Wilma

LifeStyle Coach

Esther

Energetisch Coach