True Self Followers

TSF SHARING ZONE

Stories | Blogs | Tips

True Self Followers dat zijn wij. Dat ben jij. Jouw energie volgen, jouw lijf volgen, in dit leven. Zodat je doet waar je blij van wordt en de overvloed mag ervaren die er voor iedereen is, die iedereen verdient. Jij dus ook.

Hoe mooi om vanuit rauwe kwetsbaarheid, openheid, liefdevolheid, de momenten uit jouw levensreis hier te delen.


Waarom zou je delen? 

Door te delen kom je uit je eigen denk cirkel, laat je zien wie je echt bent, inspireer en betrek je anderen, krijg je mogelijk nieuwe inzichten waar je vervolgens zelf weer verder mee kunt. Ook is het een kans om ideëen en tips te delen en in contact met elkaar te blijven. 


True Self Followers is een platform voor gelijkgestemde ondernemende vrouwen, die niet bang zijn om succesvol te zijn of te worden, met hart voor het preventief helpen van mensen, op lichamelijk, mentaal, energetisch en spiritueel vlak. Heb jij ook een brandend verlangen? Wil jij deel uitmaken van ons platform? Trek de stoute succesvolle schoenen aan en neem contact met ons op, dan leggen we je uit hoe!

Testimonials

Suuz

Wat fijn dat ik via Corina op Zinzino ben gekomen. De balance oil en de Zinoshine zijn van hoge kwaliteit en een prachtige aanvulling op mijn weg naar een betere gezondheid.En de inzichten die ik vanuit Human Design heb mogen ontvangen helpen enorm om mijzelf en mijn omgeving beter te begrijpen en mijn juiste pad te kiezen voor de toekomst.

Corrie

 Via Corina kwam ik in aanraking met Zinzino. Aanleiding was de allergische reactie die ik op mijn huid heb en het gevoel van onbalans dat ik al lang voel. Corina vertelde me dat ze veel baat heeft bij de producten van Zinzino en ik raakte zeer geïnteresseerd.  We hebben uitgebreid uitgesproken over de filosofie achter Zinzino en over wat hun producten kunnen betekenen voor mij. Corina kan het rustig en zeer goed overbrengen en ze heeft me dan ook overtuigd om de producten te gaan proberen. Ik vond het ook wel goed overkomen dat je eerst een bloedtestje moet doen, op basis waarvan de hoeveelheid van het gebruiken van de producten gebaseerd wordt.

Nadat ik de uitslag van de test had ontvangen heeft Corina me duidelijk kunnen vertellen wat de uitslag voor mij betekent. Ik ben nu 3 weken verder en vind het nog moeilijk om te vertellen of de producten al invloed hebben. Voor mijn gevoel wel, omdat ik langzaam wat vooruitgang zie op mijn huid. Daarnaast komt er een enorme vermoeidheid naar boven en voel ik me wat rustiger worden, wat minder opgejaagd.

Kortom: tot nu toe ben ik zeer tevreden en kijk ik uit naar de komende maanden om te ervaren wat er allemaal gaat gebeuren, en ben ik zeer benieuwd wat de 4-maanden test gaat brengen. In de tussentijd weet ik dat ik met al mijn vragen/opmerkingen bij Corina terecht kan. Heel fijn!

True Self Followers?

Ja. Al sinds mijn 30ste ben ik op zoek naar mezelf, mijn authentieke ik. Het pad van persoonlijke ontwikkeling. Steeds er niet komen. Twijfelen over wie ik dan ben. Vergelijken met anderen en niet tevreden zijn. Niet kunnen accepteren. Steeds die onrust voelen: wat is nou mijn doel hier op aard, in dit leven? 

Ik ben het al. Ik hoef het slechts te volgen. De blauwdruk is al bekend. Dus niet True Self Seekers. De zoektocht stopt hier en nu. Tijd voor accepteren en voelen, ervaren en experimenteren. Ben jij er ook klaar voor? Zin om te verbinden? 

unsplash