True Self Followers

OVERVLOED


Rijkelijk, in ruime hoeveelheid. Volgens het woordenboek: grotere hoeveelheid dan nodig is of vereist wordt.

Oei. Die laatste zin triggert me.


Als Spiritual Investor ben ik, via het online programma van Elizabeth Ralph, mijn oude gedachten over geld aan het de-conditioneren. Ik wil graag in overvloed leven. Zodat ik precies kan doen waar ik voor bedoeld ben. Dat laatste is meer en meer duidelijk via mijn Human Design, elke dag nog lerende over mezelf (en zo ook over anderen).


Als een Emotional Manifesting Generator met profiel 5/1 (HD) voel ik een drang om anderen te helpen, via mezelf. Mijn diepe wens om impact te maken op de wereld, daar waar het klopt met mijn meest innerlijke ik, mijn true self, is daar. Is er ook altijd al geweest.

Ook hier wordt weer (argghhhh.... tot vervelends toe) gevraagd wat mijn WHY is. Waarommmm!!!?? Zodra er iets om me heen gebeurt, waar ik wil helpen, dan voel ik dat ik aan ga. Maar welke woorden geef ik daaraan?


Waar ik mogelijk net rustig zat te zitten, te mijmeren, mijn ding te doen, gaat dan accuut mijn innerlijke drive (bij mij 4 energie motoren) aan. Ik begin (vaak letterlijk) te rennen, te regelen, te organiseren. Mijn hersenen ratelen als een razende, zien de rode lijnen en willen in de actie.

Maar wat is dan de WHY? Is er wel 1 why voor mij? Als Manifesting Generator wil ik graag meerdere dingen tegelijk doen. En sinds ik dit weet, geef ik daar graag aan toe. Wel oppassen dat ik de hoofd- en bijzaken niet vermeng. Zodat ik mijn energie niet (teveel) verspil.

Dus zijn er ook meerdere dingen die mij "aanzetten". De hoofdlijn is wel Onrecht en Nood. En dat ik zie wat mijn acties bewerkstelligen, doen voor de ander. Dat het ze brengt wat nodig is, om verder te kunnen.


Dat dat op veel manieren kan, maakt het interessant voor mij: uit alle kennis en ervaring die ik in mijn leven heb opgedaan, mag ik putten en mag doorgeven: informeren. Vooral het initiëren geeft me plezier. Een vraag komt op mijn spoor, mijn dieseltrein komt tot een stop, mensen komen aan boord, ik denk mee, reik aan. Bij een volgend station is er voldoende gegeven en gekregen (door de gast bepaald) en dendert mijn trein weer door. Kadeng kadeng, ooeee oeeee!


Invoelend in deze metafoor, bemerk ik dat een trein niet flexibel genoeg is. Het spoor gaat niet altijd waar ik heen wil. Dus liever een bus. Of een boot? Ik merk dat ik op zoek ben naar iets wat mijn wens tot overvloed meer dan voldoende geld) vergoelijkt. Want hoeveel geld heb je nodig om je WHY uit te kunnen voeren?


Daar zit hem de knijp. Een specifiek bedrag benoemen is niet nodig. Open staan voor datgene wat nodig is om de WHY te vervullen is genoeg. Een afgerond geheel benoemen is niet nodig. Het mag er zijn zoals het er nu is. En dan vertrouwen dat dat wat nodig is, vanzelf komt. Ja dat is het.

Voor 2023 heb ik het woord Miljonair voor mezelf neergezet. Van jongs af aan bestaat "genoeg is genoeg, meer heb ik niet nodig". Een ongeloof dat iemand als ik een miljonair kan zijn. In gedachten zie ik de mensen om mij heen lachen en hun schouders optrekken. Tuurlijk. Droom maar fijn verder.

Wat een uitdaging om deze gedachten om te zetten in overvloed. Dat ook ik het waard ben en in overvloed kan leven. Kijk maar eens achterom. Van een flatje in Zaandam (en meteen de neiging voelend om te vertellen dat ik daar heerlijk gewoond heb om vooral niet over te komen als een rijke snob) via een tussenwoning in Zaandijk naar een vrijstaande woning met vrij uitzicht nu in Koggenland. Grootgrondeigenaar noemden Marc en ik het gekscherend. Dus hoezo de meeste dromen zijn bedrog?


Mag ik dan nog verder dromen? Ja. Dat mag. In mijn hoofd zit van jongs af aan een boerderij. Een stolpboerderij, om precies te zijn. Om zelf te wonen met mijn lief, EN om mensen te herbergen. Om tot rust te komen, of op doorreis, om tijdelijk onderdak te gunnen. Ik faciliteer graag.

Een diep weten vertelt mij dat dit gaat gebeuren. En aangezien geld circulair beweegt, is het momenteel aan het wachten tot ik er klaar voor ben. Om te ontvangen. Om te geleiden (I am a money conduit, zo zegt Elizabeth Ralph).


Want geld is liefde en liefde is geld. Dezelfde energie. Je hoeft slechts een pad te creëren vanuit de 5D wereld naar de 3D wereld. Er IS al overvloed. Wees in lijn met je hogere zelf (your true self) en volg. Money will follow.Zou toch mooi geweest zijn om met dat statement te eindigen. Maar... toen voegde ik de foto toe en kan ik niet anders dan daar nog even over vertellen.


In een van mijn allerallerallereerste geleide meditaties visualiseerde ik mezelf in een veld vol met madeliefjes en in de verte bomen. Laatst begeleide Elizabeth ons in een meditatie rondom het ontvangen van geld/overvloed. En daar zat ik weer. in het madeliefjes veld. Ik plukte de bloemen en gooide ze over mezelf heen. De madeliefjes stonden voor mij voor geld en liefde. Al zoekende naar bijpassende foto's (want ik heb onderstaande plaatje nu als achtergrond op mijn telefoon, als een sweet reminder) voor de tekst, kwam ik ook op een website waar ze schreven dat madeliefje voor liefde staat. Het zit eigenlijk ook al in de naam. Hoe mooi!


Arghhhh, nog een extra toevoeging: ik denk dat het plaatje van mij in het madeliefjes veld komt van een prachtige zwart/wit foto die mijn vader (hobby fotograaf die hij was) van mij had gemaakt, als baby, zittend in het veld, samen met (twee?) witte baby geitjes. Ik ga hem opzoeken!

ik zit hier met een big smile, en voel de liefde stromen bij de gedachte aan dat plaatje, maar ook bij het gevoel... Mijn onschuldige lieve kleine ik, nog volledig ongeconditioneerd midden in een veld van liefde. Maakt me een beetje emo. xx