True Self Followers

Human Design Unpack

Om je True Self te gaan volgen, is het kennen van je Human Design een heel praktische en inzichtelijke manier om jezelf beter te "snappen". Via je energetische blauwdruk, je Autoriteit en Strategie, leer je herkennen wat je lichaam je vertelt. Je profiel en Incarnation Cross laten je levensdoel zien.

Ik wijs je graag de weg in het beter begrijpen van je Human Design. Daarna ga je zelf ervaren en experimenteren hoe het voor jou werkt.

Hier kun je je eigen HD chart creëren. Of neem direct contact met mij op, dan maak ik je chart en laat je graag kennis maken met wie je bent.


Het "ontrafelen" van je design chart doen we via Zoom: lekker vanuit je luie stoel thuis.

Test Je mooiste bezit: Je Lijf

Als je alle boeken en artikels over gezond en in balans zijn gelezen hebt, met je hoofd weet hoe het moet, en toch...

verstrikt bent in een cirkel van weten maar niet doen.


Waar begin je?Door te meten waar je nu staat en je lijf = je cellen te geven wat ze nodig hebben. Ik vertel je graag hoe je dat aanpakt. Moeiteloos en met direct merkbaar effect. Gewoon (en vrijblijvend) via zoom.


Je bent ook van harte welkom op onze online community True Self Followers, op Facebook, waar je steun en aanmoediging mag verwachten in het volgen van je True Self. Met inspirerende blogs, online webinars, audios, podcasts, tips & offline events ter liefdevolle ondersteuning van het (leren) luisteren naar dat prachtige lijf van jou.

Leven in Overvloed:

Hoe dan?

Wil je graag leven in overvloed? Alle tijd, geld, vrijheid, gezondheid manifesteren? Zodat je volledig in lijn kunt leven met je Human Design? Met passie voor het creëren van een liefdevollere wereld? Vibrerend op een hoog niveau? Anderen begeleiden naar een authentiek en gezond leven?

Op jouw condities, binnen jouw beschikbare tijd?


Als je passie voelt voor een holistisch manier van "werken" in een netwerk in het health & wellness veld: voel je welkom om aan te sluiten! Ik vertel je graag over ons groeiende team en onze missie. Heel eenvoudig via zoom.

Time to Shop!

Weet je het allemaal wel en wil je gewoon NU starten met je lijf weer in optimale staat brengen? Heb je genoeg van het klagende lichaam? De kleine maar toch wel storende ongemakken? Een stijf lijf, pijnlijke menstruatie, slapeloze nachten, onrust in je hoofd, low energy, hartkloppingen? Huidziekte, opvliegers, acné? Hoofdpijn? Ga snel naar de online winkel en kies de oplossing die past bij jouw klacht(en). Heb je toch liever nog even advies, stuur dan een email of whatsapp.

ACCESS BARS

Access Consciousness™ is een combinatie van handvatten en technieken die jou de capaciteit geeft om meer uit het leven te halen, om vragen te stellen en om nieuwe mogelijkheden te kiezen. Wanneer we beginnen om te leven vanuit de vraag, vanuit keuze, vanuit mogelijkheid en het Universum toestaan om aan ons bij te dragen, wat we dan kunnen creëren is zoveel groter dan we tot nu toe hebben ervaren.


Door de filosofie van Access Consciousness™ en de technieken die je tot je beschikking krijgt kan je elk gebied in je leven wat niet werkt zoals je het zou willen, veranderen. Of het nu geld is, een betere relatie, gezondheid, rust en ruimte in jezelf, seksualiteit, angsten, op zakelijk gebied, alles is mogelijk. Deze technieken helpen jou om datgene te bereiken waar jij naar op zoek bent.


Voor een sessie met Elisabeth neem je contact op per email.