True Self Followers

Access The Bars

De Bars®


Dit zijn 32 punten op je hoofd die, wanneer ze licht aangeraakt worden, met gemak alles verwijderen wat jou belemmert om te ontvangen. Al deze

punten bevatten gedachten, ideeën, overtuigingen, meningen, emoties en beperkende gedachtes die jij hebt opgeslagen in je lichaam, in welk leven dan ook.

De Bars® is een ontspannend proces. Het defragmenteert en her programmeert als het ware je gehele energiesysteem en het verwijdert alle rommel en ‘spam’, die bepaalde problemen in stand houden. 


Wat is Access Consciousness™?

 

Access Consciousness™ is een combinatie van handvatten en technieken die jou de capaciteit geeft om meer uit het leven te halen, om vragen te stellen en om nieuwe mogelijkheden te kiezen. Wanneer we beginnen om te leven vanuit de vraag, vanuit keuze, vanuit mogelijkheid en het Universum toestaan om aan ons bij te dragen, wat we dan kunnen creëren is zoveel groter dan we tot nu toe hebben ervaren.

Alles in Access Consciousness™ is ontworpen om jou te leren hoe vragen te stellen, om in de vraag te zijn en om de vraag te zijn, zodat je gaat begrijpen, ervaren, weten en zijn op een manier dat nog niemand op deze aarde jou ooit heeft gevraagd om te zijn.

Is er iets dat je echt zou willen veranderen in je leven?

Door de filosofie van Access Consciousness™ en de technieken die je tot je beschikking krijgt kan je elk gebied in je leven wat niet werkt zoals je het zou willen, veranderen. Of het nu geld is, een betere relatie, gezondheid, rust en ruimte in jezelf, seksualiteit, angsten, op zakelijk gebied, alles is mogelijk. Deze technieken helpen jou om datgene te bereiken waar jij op zoek naar bent.

Wat zijn de mogelijkheden?

Je kan een privé sessie nemen om te ervaren wat de Bars® zijn en je kan een Bars® cursusdag volgen om te leren hoe de Bars® te geven, zodat je zelfstandig betaalde Bars® sessies mag geven.


Hoe wordt het nog beter dan dit?


Meer informatie:

Elisabeth Creteer | Tel. 06-41117264 | www.trueselffollowers.com |info@trueselffollowers.com

www.accessconsciousness.nl | www.accessonsciousness.com