True Self Followers

Microdosing Shop


WAT IS MICRO

DOSING?

We leven in een psychedelica renaissance; mensen hebben de helende kracht ervan herontdekt. Het wordt wereldwijd gebruikt als medicijn tegen o.a. als katalysator voor bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke en spirituele groei, depressie, clusterhoofdpijn en ADHD en om gewoon relaxter, lichter en gelukkiger in het leven te staan.


Als je wilt gaan microdoseren, kies je, afhankelijk van je intentie en persoonlijke voorkeuren een psychedelicum. Truffels, de caapi en 1P-LSD (een legale vorm van LSD) zijn momenteel de meest gebruikte vanwege hun relatieve veiligheid, toegankelijkheid en effectiviteit.


Als microdosing coach wandel ik een stukje mee op jouw pad zodat je op een veilige en bewuste manier het maximale haalt uit jouw microdosing ervaring. Samen met jou bekijk ik of microdosing wat voor jou is en adviseer ik je over de praktische aspecten van microdosing zoals het middel, de dosis en het gebruik ervan. Maar ook help ik jou de vele inzichten die de psychedelica je bieden, een plek te geven en deze op een juiste manier te interpreteren, te integreren en om te zetten in een positieve, blijvende verandering.


Mijn kracht ligt in het begeleiden naar je True Self, waarbij we heel mooi jouw Human Design combineren met Microdosing. Zo komen we sneller bij jouw kracht en omzeilen we subtiel jouw "denken". Terug naar luisteren naar je lijf, verzachting en het openen van je hart. Zodat de energie mag gaan stromen zoals het bedoeld is.


Wil je liever zelf aan de slag met Microdosing? Ik werk zelf op dit moment het liefst met twee producten om mee te starten: de Caapi en de Truffels. Deze kun je dan ook direct via mijn webshop bestellen. Had je je oog op een ander Microdosing product? Stuur me dan even een berichtje: ik kan je vast helpen!